Wereldberoemde Musea


amsterdam.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Wereldberoemde Musea
Anne Frank huis
Anne frank, het dagboek en het achterhuis. de meest complete en actuele informatie met unieke historische foto's en filmbeelden.
http://www.annefrank.nl/

A'dams Historisch Museum
Het amsterdams historisch museum vertelt het meeslepende verhaal van de groei en bloei van amsterdam. maak een boeiende ontdekkingsreis langs zeven eeuwen stadsgeschiedenis door de intieme zalen en binnenplaatsen van het voormalig burgerweeshuis. deze site bevat informatie over het amsterdams historisch museum, openingstijden, prijzen, bereikbaarheid, collectie, agenda, evenementen, nieuwe tentoonstellingen, alle faciliteiten, spelletjes. in het amsterdams historisch museum vindt u alles over de geschiedenis van amsterdam en haar bewoners, aan de hand van voorwerpen, videobeelden en interactieve media.
http://www.ahm.nl/

Rembrandthuis
Rembrandthuis
http://www.rembrandthuis.nl/

Rijksmuseum
Geen omschrijving beschikbaar voor website Rijksmuseum.
http://www.rijksmuseum.nl/

Stedelijk Museum
Het stedelijk museum beheert een groot deel van de collectie moderne kunst van de gemeente amsterdam. deze gevarieerde collectie telt meer dan 100.000 objecten van 1850 tot heden: schilder- en beeldhouwkunst, prenten, tekeningen, fotografie, grafische vormgeving, toegepaste kunst, industriele vormgeving en nieuwe media.
http://www.stedelijk.nl/

Van Gogh Museum
Van Gogh Museum
http://www.vangoghmuseum.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 6 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy