Hulpdiensten


amsterdam.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hulpdiensten
Ambulance VZA
Met zo'n 425 werknemers en 120 voertuigen behoort VZA, Verenigd Ziekenvervoer Amsterdam, tot de grootste ziekenvervoerorganisaties in Nederland. De dienstverlening omvat zowel ambulancezorg als zorg- & welzijnsvervoer.
http://www.vza.nl/

Spoed Loodgieter Amsterdam
Spoed Loodgieter Amsterdam
http://www.loodgieter-amsterdam24.nl

Binnekade Tandtechnicus
Wij werken uitsluitend in opdracht van tandartsen en implantologen. Ons allround tandtechnisch laboratorium is sinds 1984 actief in Zwanenburg (regio Amsterdam/Haarlem). Wij vervaardigen kronen, bruggen, facings, implantaatwerkstukken (alle merken), combinatie werkstukken, volledige/partiƫle protheses, frameprotheses, mondbeschermers en splinten.\r\nWe hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze werkstukken en de samenwerking met u als tandarts. De laatste ontwikkelingen binnen de tandtechniek houden we nauwlettend in de gaten. Wij zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek.\r\n\r\n
http://www.binnekadetandtechniek.nl/

Brandweer 112
Brandweer midden- en west-brabant in actie. foto's, uitrukken, & nieuws berichten en nieuwsbrief
http://www.brandweer112.nl/

EFT Consult
Spreek je moerstaal is een initiatief om iedereen een normaal nederlandstalig internetadres te geven. om dit initiatief te laten slagen hebben we al meer dan 1000 domeinnamen vastgelegd die u gratis kunt gebruiken als e-mail en als website adres. uw e-mail adres wordt dan bijvoorbeeld jan@benik.nl en uw website adres http://jan.benik.nl.
http://www.eft-consult.nl/

Pedicurepunt
De pedicure voor amsterdam & omstreken. iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging.
http://www.pedicurepunt.nl/

PCDienst.nl Computerhulp
Computerhulp, advies en webdesign in amsterdam en omstreken. wij leveren de service aan huis of kantoor. p.c. service voor particulieren en bedrijven voor al uw pc problemen.
http://www.pcdienst.nl/

Politie
Politie
http://www.politie-amsterdam-amstelland.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy